Podzimní zájezd 2024

Uvolnily se 2 apartmány !!

 

Na základě průzkumu, kterým jste byli začátkem října všichni osloveni a hodně z vás jste okamžitě reagovali, bylo ubytování zajištěno a okamžitě předběžně zaplněno. Můžete se však na zájezd přihlásit jako náhradníci. Do konání akce je daleko a mohou nastat změny z obou stran.

Cestovní smlouva

Tradiční zářijový prodloužený víkend

další ročník oblíbeného zájezdu

 Přestože máme za sebou již téměř 50 let podzimních zájezdů na různá místa v naší republice, stále je mnoho míst, která jsme dosud společně nenavštívili.

Jedním z takových námi neprozkoumaných míst je

Orlicko – Ústecko – Třebovsko

12.– 15. 9. 2024

Pozoruhodné památky, krásnou opuštěnou přírodu a stylové výletní hospůdky objevíte na jedné z našich nejkrásnějších cyklostezek. Vede údolím řeky Tiché Orlice a vydat se na ni můžete na kole nebo i na in-linech. Své cesty za památkami si naleznou i pěší turisté.

Zdroj: https://www.idnes.cz/cestovani/na-kole/cyklotrasa-udolim-tiche-orlice.A160812_205001_na-kolo_hig

Ubytování v areálu Apartmány na vršku v obci Horní Libchavy. K dispozici budou 2-3 lůžkové pokoje s přistýlkami, se sociálním zařízením a s vybavenou kuchyňkou. K večernímu společnému posezení budeme mít k dispozici venkovní Jurtu a venkovní zastřešenou Duběnku s grilem a možností využití plynového topidla („hřibu“)

Stravování – je možnost zajištění snídaní servírovaných přímo do vašeho apartmánu (140Kč /os./den), dále je nám k dispozici kryté sezení s grilem a krbem (Duběnka), apartmány i sroubky jsou vybavené kuchyňkou.

Pitný režim – nápoje nealko i alko pouze z vlastních zdrojů, soudek piva bude opět zajištěn a pivo si budeme točit v Duběnce sami.

Cca 14 dní před odjezdem obdržíte další nutné informace . Na místě pak každý účastník obdrží, tak jak je pravidlem, program s návrhy tras, mapku, autobusová spojení na doporučené výlety a místopis. Doporučené trasy budou pro vás pouze návrhem a vždy večer budou ještě upřesňovány na společném „hlásání“. Avšak každý si svůj celodenní program můžete uspořádat dle svých představ. (houbaření, návštěva hradů a zámků, koupání v Auaparku nebo v řece a nebo jen tak lenošení.)

Předpokládaná cena

Základní: 2260 Kč

Pro členy TJ Stonožka: 2110

Pro děti od 4-15 let: 1200 Kč (při spaní na přistýlce)

V ceně je započítáno 3x ubytování, parkování, tištěné materiály a mapky pro každého, poplatek obci, spotřebované energie a další režijní výdaje spojené se zajištěním. Není započítána snídaně. Po skončení pobytu bude provedeno konečné vyúčtování.

Zálohu vybíráme s ohledem na blížící se vánoční svátky v minimální výši 500 . Je třeba uhradit do10. ledna 2024 hotově nebo převodem na účet: 227153386/0300 ( připište své jméno a o platbě převodem nás informujte ) Při nezaplacení zálohy do termínu výše uvedeném, bude rezervace vašeho lůžka zrušena a místo postoupeno dalším zájemcům.

!! Doporučení: Průzkum zájmu předčil naše očekávání i kapacitu objednaných míst a proto budete lůžka obsazovat v pořadí, ve kterém obdržíme přihlášku a zálohu

Doprava vlastními auty cca 130 km dle zvolené trasy. Je sem i vynikající vlakové spojení. Dopravu z nádraží v Ústí nad Orlicí dle potřeby zajišťuje ubytovatel.

Pečlivě vyplněnou Cestovní smlouvu odevzdejte u Zdenky a Karla Horáčkových, Březina 86 (pod mostem) nebo zašlete na adresu zdehor11@gmail.com .

Cestovní pojištění Start, které je zahrnuje připojištění storno poplatků nebudeme tentokrát zajišťovat, ale rádi poradíme a sdělíme veškeré info, které jsme od pojišťovny dostali. Není rozdíl v ceně pojistky mezi jednotlivcem nebo skupinou.

Za TJ Stonožka Březina připravili a těší se na vás

Karel a Zdenka Horáčkovi – 721 629 946 a 734 762 796

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Informace. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.