Prodloužený víkend v oblasti Broumovska – 13. -16. 9. 2012

Ubytování v penzionu v Teplicích nad Metují ve standardně vybavených 2 až 4 lůžkových pokojích po celkové rekonstrukci se samostatnou sprchou a WC. V areálu, který se nachází na klidném místě poblíž lesa u horského potoka je možné grilovat na ohni, nebo hrát kuželky a šipky atd., v objektu je možnost společného posezení v pergole nebo uvnitř budovy.

tady si můžeme povídat...

tady si můžeme povídat…

Zájezd je připraven pro pěšáky, cyklisty, event.vlastní program, navštívit můžeme Broumovské stěny, Adršpašsko – teplické skály, Ostaš (přírodní rezervace), Jiráskovy skály – skála zvaná Biskup, muzeum stavebnice Merkur, pevnosti Březinka a Dobrošov, Jiráskova chata, dostupná je i známá Kudowa-Zdrój ( lázně a Aquapark), Krytá motokárová dráha ve Velkém Dřevíči a spousta dalších možností

Cena 800 Kč pro členy TJ Stonožka
950 Kč pro ostatní.
V ceně je zahrnuto ubytování se snídaní ( 3 noci) a tištěné info navrhovaných o trasách + mapky se zákresem navržených tras.
Doprava vlastní cca 100km autem ze Březiny.

Uzávěrka přihlášek a splatná záloha minimálně 500 Kč je
k 31.červenci 2012 nebo při naplnění kapacity.

Informace: Karel a Zdenka Horáčkovi, Březina 86,tel.606645693,
nebo 326789571, tjstonozka@gmail.com

tady budeme bydlet

tady budeme bydlettady odpočívat

tady spát

tady spát

admin se představuje:

Malá, (ale šikovná) vesnická TJ zaměřená především na turistiku pěší, cyklo a vodní - každý měsíc v roce minimálně 1 akce = cca 100 nohou a to my máme !!
Příspěvek byl publikován v rubrice Cykloturistika, Ostatní akce, Pěší turistika, Zájezdy-Soustředění. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.